Inom Sverige använder vi Klarna och bor du utanför Sverige kan vi leverera mot förskottsbetalning via Paypal.

För att välja något av de betalsätt Klarna erbjuder klickar du på "Ändra betalsätt", länken syns först när du angett dina personuppgifter. Alternativen visas dynamiskt beroende på Klarnas analys av dig som köpare så om du har några som helst frågor om de alternativ som visas, eller inte visas, måste vi tyvärr hänvisa till Klarnas kundtjänst på 08-12012010 då vi inte har någon insyn i deras processer eller kan se våra kunders profiler hos Klarna.